De Organisatie

Missie Acufit

Samen als groep van erkende Chinese geneeskundebehandelaars (voor de lange termijn) onderscheiden concepten en diensten voor Chinese geneeskunde kwaliteit en zorg ontwikkelen in partnership met de Nederlandse Beroepsvereniging voor Chinese Geneeskunde ter bevordering van de rol en positie van de Chinese geneeskundebehandelaars richting hun stakeholders, waarbij de unieke relatie van de Chinese geneeskundebehandelaars met de patiënt voorop staat. In alles wat we doen streven we naar steeds hogere Chinese geneeskundekwaliteit en -zorg in combinatie met een doelmatige bedrijfsvoering (kosteneffectief en servicegericht)

Visie Acufit

De Chinese geneeskundebehandelaar die is aangesloten bij de formule:

  • behoudt zijn autonomie en zelfstandigheid
  • stelt de patiënt centraal
  • levert hoge Chinese geneeskunde behandeling en zorg
  • werkt kosteneffectief
  • begeleidt & geeft advies op niveau
  • is servicegericht

Kwaliteit

Gezondheidscentrum Acufit is voortdurend bezig de kwaliteit te verbeteren om aan de verwachtingen van zijn cliënten te blijven voldoen. Continue interne scholing draagt hieraan bij. Gezondheidscentrum Acufit voldoet hiermee aan de hoogste eisen en alle criteria van zorgverzekeraars en beroepsverenigingen op het gebied van kwaliteit, transparantie en service.

Onze behandelaars

Elke behandelaar bij Gezondheidscentrum Acufit is intern opgeleid tot behandelaar. Gezondheidscentrum Acufit werkt uitsluitend met gediplomeerde hbo-acupuncturisten, die gespecialiseerd zijn in het behandelen van cliënten met verschillende klachten. Onze acupuncturisten staan geregistreerd in het kwaliteitsregister van hun beroepsgroep. Alle behandelaars worden intern opgeleid tot acupuncturist en krijgen daarnaast voortdurend bijscholing.

Wij stellen ons graag even aan u voor. Bekijk welke acupuncturist werkzaam is bij de vestiging bij u in de buurt.

Erkende kwaliteit bij de Acufit